Image banner
Image
Five Nations
Content

Vier samen met ons 30 jaar legende van de Five Nations in Méan!

Texte

We zijn verheugd jullie uit te nodigen voor een uitzonderlijk evenement dat drie decennia van passie voor golf en vriendschap bij Five Nations markeert. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol competitie, plezier en memorabele momenten.

Datum: 17 september 2023
Plaats: Grand Scley Farm, 5372 Méan

Programma :

4-ball toernooi - 2 beste ballen - Teams van 4

Laat zien hoe je team speelt in ons speciale 4 ballen - 2 beste ballen toernooi. Vorm een team van vier spelers en ga de uitdaging aan om exclusieve prijzen te winnen en naar de top van het klassement te klimmen. Het is de perfecte gelegenheid om je vaardigheden te laten zien terwijl je wat kameraadschap deelt op de green.

Gebeurtenissen in het veld

Dompel jezelf onder in een feestelijke sfeer met ons speciale on-course entertainment. Laat je vaardigheden zien en voeg een dosis spanning toe aan je ronde.

Neary - Leary - Longest Drive - Nearesr to the pin - Nearest to the line - Birthday Nearest - Longest Put

Heren & Dames
Gemengd
Konijnen

Turn gourmand - Hole 9

Geniet van een gourmet beurt bij Hole 9, om op krachten te blijven voor de rest van de wedstrijd!

Prijzen die passen bij het evenement

De 30e verjaardag van Five Nations verdient een buitengewone beloning. Onze prijzentafel is gevuld met exclusieve geschenken, prestigieuze trofeeën en unieke golfervaringen. Je succes op de golfbaan wordt gevierd zoals het hoort!

Speciale 30e verjaardagsmaaltijd

Na een dag vol wedstrijden en feestelijkheden kun je jezelf trakteren op onze speciale maaltijd die voor de gelegenheid is samengesteld. Reserveer je maaltijd van tevoren (€30 per persoon) om de dag in stijl af te sluiten.

Reserveer nu om je plaats op dit gedenkwaardige evenement veilig te stellen!

De 30e verjaardag van Five Nations at Méan is meer dan alleen een feest. Het is een dag om onze gedeelde passie voor golf te eren, om samen te komen als een gemeenschap en om nieuwe en onvergetelijke herinneringen te creëren. Doe met ons mee en maak er een magische gebeurtenis van!

Laten we samen 30 jaar buitengewone golf vieren bij Five Nations in Méan!