Profiteer van een uitzonderlijke en gevarieerde locatie

De Golf Five Nations bevindt zich in een uitzonderlijke en gevarieerde omgeving. De 18-holesbaan (Par 72), die in 1990 door golfarchitect en topkampioen Gary Player werd getekend, is een bijzonder competitieve uitdaging met veel afwisseling.
Het 120 hectare groot domein, dat zich uitstrekt over een groot plateau en een kleine beboste vallei, richt zich tot alle handicaps. De kwaliteit van de baan en de omkaderende infrastructuur waarborgen een unieke ervaring in een golvend landschap.

Enkel spelers die in het bezit zijn van een federatiekaart en met een handicap van minimun 36 hebben toegang tot de baan.

Address
Ferme du Grand Scley
5372 Méan
Phone Number

Golfbaan hole by hole

Plan 18-holes-baan van Méan

Code
 • Image
  Five Nations
 • Image
  vue
 • Image
  Five Nations
 • Image
  Terrain
 • Image
  Five Nations
 • Image
  Five Nations
 • Image
  Five Nations
Architecte image
Gary Player
Gary Player

Architecten ontwierpen onze golfbanen, God en de natuur ontwierpen Five Nations.

Gary Player werd in 1935 geboren in Johannesburg als jongste van een bescheiden familie. Na lang sparen kon zijn vader hem zijn eerste uitrusting aanschaffen. Op z’n 18e werd hij een professionele speler
en slaagde hij erin de vier majors te winnen, iets wat maar vier spelers hem voordeden. Naast zijn carrière als golfspeler bouwde hij ook een carrière als golfarchitect uit. Het grootste deel van zijn projecten ontwierp hij in de VS en Zuid-Amerika, maar ook in een aantal opkomende landen. In Europa ontwierp hij 12 golfbanen, waaronder die van de Five Nations. 

Om lid te worden

Word lid en wees bevoorrecht

Als lid bieden wij u een bevoorrechte status. U profiteert van geselecteerde toegang tot cursussen, materiaal, kortingen in ProShops en nog veel meer.

Om lid te worden
Wat zoekt u?